1000 places to see before you die

Winactie! Op zoek naar nieuwe reisinspiratie? In de nieuwe editie van het bekendste fotoboek voor wereldreizigers vind je 1000 plekken die je echt gezien moet hebben.

Stedentrips vriendinnen banner

1000 plekken die je echt gezien moet hebben

Ik hou van boeken lezen, het zet je fantasie aan het werk en doet je even wegdromen naar een andere wereld. Reisgidsen zijn anders. Ook al gaat het over je droomreis, het is vaak gewoon een eindeloos lijstje met praktische tips hoe je kan lunchen zonder een voedselvergiftiging op te lopen. Of in welke hippe buurt die toeristenval en die perfecte instagram spot nu ook weer ligt.

1000 plekken die je echt gezien moet hebben

hotelspecials

Maar de reisgids ‘1000 plekken die je echt gezien moet hebben‘ is anders. Je fantasie mag even blijven luieren, want dit visueel spektakel prikkelt je brein zo intens dat je vanuit je luie stoel een wereldreis kan maken gewoon door erin te bladeren.

Een visueel spektakel!

Elk continent komt aan bod en voor elke bestemming vind je naast een prachtige foto ook nog een handige reistip. De foto’s roepen nostalgie op, omdat je op die plek al eens geweest bent. Of ze doen je dromen en misschien eindelijk dat ticket eens boeken naar je favoriete natuurwonder.

1000 plekken die je echt gezien moet hebben

Winactie (actie afgelopen)

Travelchecker mag een exemplaar weggeven van dit prachtige boek. Wat moet je doen om te winnen? Reageer onder dit artikel en laat me weten welke droombestemming nog op je bucketlist staat.

Wil je nog meer kans maken om te winnen? Reageer dan ook op de Travelchecker Instagram pagina en tag iemand die je wil meenemen op je droomreis.

Screenshot 2020 02 07 Road tripper Frequent flyer travelchecker • Instagram fotos en videos

Volg Travelchecker ook op instagram

WINACTIE 14/02/20: Mijn hand is niet onschuldig genoeg maar naamloten.nl koos uit de 65 inzendingen luc_remans en Ils_84 uit als winnaar. Proficiat, dit mooie boek komt jullie kant op!

Moesten de winnaars zich niet melden voor 21/02/20 werden er 2 namen getrokken als reserve (joerigheysels en liezesmrs).

Als je niet gewonnen hebt kan je het boek natuurlijk ook nog altijd gewoon kopen. Het perfecte valentijnscadeau voor je reismaatje en een aanwinst voor je boekenkast. Goed voor uren leesplezier.

Patricia Schultz

Curator van de wereld, zo wordt Patricia Schultz wel eens genoemd. Haar bestseller doet al jaren mensen wegdromen van verre en onbekende bestemmingen. In de nieuwe editie met nog meer kleur en kwaliteitsfoto’s spat de reisvreugde van de pagina’s. Een wonderlijk fotoboek dat je meeneemt op reis zonder je woonkamer te verlaten.

Hier nog enkele prachtige foto’s uit het boek om weg te dromen. Ik kon het natuurlijk weer niet laten om er enkele Amerika foto’s uit te kiezen.

427

359

340 341

333

 

sunweb lastminute banner

2 commentaar

Reageer