Beleef een romantische vakantie met deze drie tips

Ga je op honeymoon, heb je een anniversary te vieren of wil je gewoon eens op een romantisch reisje? Look no further, we’ve got you covered! Een romantische reis kan je makkelijk organiseren als je maar goed bent voorbereid. Ben jij klaar voor een hete zomer?

Stedentrips vriendinnen banner

Ontdek erotische literatuur

Je kan je vakantie al wat pimpen door erotische literatuur. Herinner je je de zomer nog dat alle vrouwen Fifty Shades of Grey aan het lezen waren op het strand? Niets mis mee, toch? Erotische boeken zijn hot en trendy. Een vakantie is er toch to vacate your life: van stress, vooroordelen en routine. Ontspan helemaal met een heerlijk erotisch boek en geniet nog meer van hete avonden met je partner. Toegegeven, niet alles hoeft zo expliciet als Fifty Shades of Grey te zijn. Hierbij alvast onze drie aanraders voor deze zomer. Voor een prachtig verhaal vol verleiding, geflirt en verliefde aanrakingen, lees je best de nieuwe bestseller Beautiful World van Sally Rooney. Het is een boek voor zij die liefst niet te expliciete seksscènes lezen en genieten van the implied mét een boeiende storyline erbovenop. Mag het wat meer zijn? Neem dan de Stark-trilogie van Julie Kenner mee over de onweerstaanbare Damien Stark. Voor iets kort maar krachtig, kan je gaan voor het kortverhaal Open en Bloot van Caralyn Knight.

romantisch boek lezen op vakantie

hotelspecials

Probeer eens iets nieuws!

Gooi het over een andere boeg in de slaapkamer: neem sexy lingerie mee, probeer nieuwe sextoys uit of ga voor een nieuw standje. Koppels die als ze intiem zijn nieuwe dingen uitproberen, leren over hun seksuele verwachtingen praten én zijn vaak tevredener over hun seksleven. Een vakantie is dus de perfecte moment om daar eens werk van te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vibratie-eitje dat je kan dragen op restaurant en je partner kan het op afstand bedienen. Van een opbouw gesproken! Je kan dit makkelijk en discreet op voorhand bestellen via Pabo online. Voor nieuwe intieme zaken te proberen, hoef je niet per voor sextoys te kiezen: je kan ook gaan voor een sexy massage met heerlijk ruikende massageolie of een romantische diner met movie night.

string bikini beach volleybal

Trek naar een romantisch hotel

Een hostel, een familie B&B of camping vol kinderen zijn misschien niet de meest romantische plekken voor een vakantie met jullie tweetjes. Kies daarom voor een adults only boutique hotelletje in Griekenland, Italië of de Canarische eilanden. In zo’n hotels heb je zeker goede roomservice, kun je wat champagne bestellen voor op de kamer en genieten van een intiem momentje in de spa of aan het zwembad. Eindig de avond met een verrukkelijk etentje op restaurant en duik daarna de lakens in!

Hoe organiseer jij een romantische vakantie?

sunweb lastminute banner