Bijzonder vakantiehuisje huren

Tips over een bijzonder vakantiehuisje huren

Nu we steeds vaker gedwongen zijn onze vakanties in eigen land te vieren, groeit de behoefte dit te doen in bijzondere vakantiehuisjes. Bij voorkeur huisjes midden in de natuur maar vakantiehuizen met privé sauna, jacuzzi, ligbad, open haard of hottub zijn ook populair. Om maar te zwijgen van huisjes in de natuur, ecologische vakantiehuisjes en boomhutten. Op deze pagina aandacht voor bijzondere vakantiehuisjes in eigen land. Eerder schreven we een artikel “bijzonder overnachten in Limburg“.

Stedentrips vriendinnen banner

watervilla met terras

Natuurhuisje met open haard in de herfstvakantie en met kerst huren

Als je er in de kerst- of herfstvakantie een paar dagen tussen uit wilt gaan en behoefte hebt aan rust én gezelligheid, is het wellicht een idee om een natuurhuisje Ardennen met open haard te boeken of een natuurhuisje of chalet elders in België of Nederland. Juist nu het coronavirus zoveel beperkingen met zich mee brengt, hebben we behoefte aan natuur, warmte en sfeer. Het is ook mogelijk een natuurhuisje met allesbrander of houtkachel met kerstmis te huren. Ook vuurwerkvrije huisjes rond Oud en Nieuw.

hotelspecials
Center Parcs in de natuur banner

Vakantiehuisje met sauna of jacuzzi boeken

Een andere manier om te relaxen is het huren van een natuurhuisje met privé sauna of huisje met jacuzzi. Deze zogenaamde wellness huisjes bieden veel comfort en zijn de ideale plek om bij te komen van de drukke periode in je leven. Soms is het moment daar om de tijd even stil te zetten en aandacht voor jezelf te mogen hebben. Zowel de sauna, hottub, ligbad als jacuzzi werken ontspannend. Ze zijn bij uitstek geschikt voor een anti stress vakantie. Wat de vakantiehuisjes met sauna betreft. Je kunt een huisje met infrarood sauna huren of gaan voor een accommodatie met Finse sauna. Als je een natuurhuisje met jacuzzi in België of Nederland wilt boeken, kies dan voor een huisje met jacuzzi in de tuin. Wellness huisjes zijn altijd bijzondere vakantiehuisjes.

le manoir d'ange sauna

Huisje met sauna én jacuzzi huren

Voor de echte liefhebbers van wellness is het boeken van een natuurhuisje met jacuzzi én privé sauna natuurlijk het einde. Wat is er niet fijner dan tijdens je vakantie te mogen genieten in je eigen sauna en jacuzzi. Al naar gelang de weersomstandigheden en je energie kies je voor een relax moment binnen of buiten.

Zo een wellness huisje huren is natuurlijk ook ideaal voor een weekendje weg. Je kunt echt genieten zonder dat je rekening hoeft te houden met andere gasten. Vaak is de prijs van zo een wellness huisje inclusief het gebruik van de sauna en buiten jacuzzi. Het huren van een bijzonder vakantiehuisje hoeft niet per definitie een “rib uit je lijf” te betekenen. Het boeken van een vakantiehuisje midden in het bos bijvoorbeeld, is vaak net zo duur als het huren van een luxe stacaravan in het bos of houten chalet met open haard of sfeerhaard.

sunweb lastminute banner

Reageer