De uiterlijke verzorging van een travelchecker

Als travelchecker wil je alle mogelijke uithoeken van de wereld zien. Alle bekende, maar ook onbekende plekken. Van grote steden tot uitgestrekte steppes. Het oerwoud of de woestijn. En of je dat nu vanuit een luxe resort doet, of vanuit een tent; het oog wil ook wat. Hoe ga jij om met je uiterlijke verzorging als je op reis bent?

Stedentrips vriendinnen banner

Haarverzorging op reis

Kamperen in de rimboe, of backpacken door onbewoonde oorden. Er zijn veel manieren om op reis te gaan. Een van de dingen die je vaak doet op reis is foto’s maken. Foto’s die je later terug gaat kijken, om al die prachtige herinneringen op te halen. Dan wil je niet steeds jezelf terug zien met een vette bos haar op je hoofd. Ook op reis wil je er stralend en op je best uit zien. Met de haarproducten van Kerastase is jouw uiterlijke verzorging prima te doen. Of je nu droog, gevoelig, verzwakt, lang, halflang of gekleurd haar hebt. Voor elke haarsoort is er een bijpassend product.

haarverzorging op reis

hotelspecials

Je haar kan op reis veel te lijden hebben. Denk bijvoorbeeld aan felle zonneschijn, de droge lucht in een vliegtuig of de airco in je hotelkamer. Er zijn zelfs producten speciaal voor haar dat wordt blootgesteld aan zon en zee, de zogenaamde “Soleil” lijn. Ook is er de Nutrive Holiday Discovery. Dit pakket bevat een serum voor ’s nachts en fijne olie. Dit pakket is speciaal geschikt voor droog haar. Kerastase werkt met drie stappen: reinigen, verzorgen en modelleren.

Uiterlijke verzorging: huidverzorging op reis

Als reisfanaat wil je de wereld zien, maar je wilt de wereld ook zo mooi mogelijk houden. Zodat je nog zo lang mogelijk van al die mooie plekken kunt genieten. De producten van L’Occitane zijn niet alleen heel fijn voor je huid, maar ook heel fijn voor onze planeet. Zo werkt L’Occitane voornamelijk met natuurlijke ingrediënten. Ze werken met plantaardige oliën. Deze worden beter opgenomen in je huid dan de minerale oliën, die de meeste producenten gebruiken.

uiterlijke verzorging van een travelchecker

Je voeten kunnen op reis veel te voortduren hebben, misschien wandel je veel. Op dikke wandelschoenen, of je loopt de halve dag op blote voeten of teenslippers. Help je voeten te beschermen en herstellen met de L’Occitane Rose Crèmes Mains. Dit is een voedende crème met de geur van roos, geschikt voor handen en voeten. Voor je lichaam kun je kiezen voor Terre de Lumiere Baume Illuminateur. Deze balsem is glanzend en verrijkt met lavendelhoning uit de Province. Hij maakt je huid stralend en zorgt voor een heerlijke geur.

Verzorgingsproducten meenemen op reis

Houd er rekening mee als je gaat vliegen; je mag net zomaar alles in je koffer stoppen. In de ruimbagage zijn vloeibare stoffen meestal geen enkel probleem. Maar voor de handbagage gelden vaak strenge regels. Check eerst goed bij de luchtvaartmaatschappij wat wel en niet is toegestaan. Hoeveel mag je in je handbagage meenemen? Je kunt ervoor kiezen om een beetje van je verzorgingsproducten over te gieten in kleine flesjes, met de toegestane hoeveelheid. Als je ergens strandt, of als je bagage kwijt raakt heb je tenminste iets bij je. Kleine tip: stop altijd een tandenborstel en een setje ondergoed in je handbagage. Je weet nooit wat er gebeurt.

verzorging tijdens een avontuurlijke reis

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je begint met het inpakken van je koffer. Behalve zonnebrandcrème en muggenspray. Ook op reis is uiterlijke verzorging erg belangrijk. Je weet natuurlijk nooit wie je tegen komt en je wilt er toch altijd op je best uitzien? Ongeacht waar je bent.

sunweb lastminute banner

Reageer