Een dagje uit te duur? Niet met deze tips!

Nu Corona weer een beetje af lijkt te nemen kunnen we er langzaam aan weer met zijn allen op uit. Wat hebben we dat gemist. Lekker uit eten, samen met de kinderen een dagje weg of gewoon een avond met vriendinnen op het terras zitten. Maar ook op vakantie gaan is voor veel mensen iets wat weer de hoogste tijd wordt.

Stedentrips vriendinnen banner

Besparen op leuke uitjes

Helaas kan het best duur zijn om er op uit te gaan. Zeker als je met een heel gezin op pad gaat wil dat nogal in de papier lopen. Niet alleen de entree kaartjes voor bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin zijn vaak al duur. Maar je moet er ook nog naartoe, dus denk aan kaartjes voor het openbaar vervoer. Op parkeergeld en benzine. Als je geen zin hebt om een picknickmand vol lekker mee te nemen (wat op veel locaties zelfs niet eens toegestaan is) komen ook de kosten voor een lunch of diner er nog overheen.

selfie tijdens wandelvakantie Ardennen

hotelspecials

Gelukkig zijn er manier om op een goedkopere manier een dagje weg te kunnen. Op deze website vind je allerlei kortingscodes voor de meest uiteenlopende producten. Behalve korting op allerlei pret- en dierenparken kun je ook kortingscodes vinden voor verschillende Takeaway restaurants. Misschien kun je op die manier zelfs nog een leuke combinatie maken? Behalve dagjes weg kun je ook kiezen voor korting bij het Plopsa Hotel, of zelfs vakantiehuizen van Belvilla!

Goedkoper met het vliegtuig

Maar ook een vliegvakantie is, met de nodige aanpassingen, weer mogelijk! Vaak lijkt een vliegreis niet zo duur. Vliegtickets worden voor mooie prijzen aangeboden, maar de bijkomende kosten maken het vaak alsnog een behoorlijk bedrag. Denk bijvoorbeeld aan extra kosten voor bagage, parkeren op de luchthaven en luchthavenbelasting. Maar ook vliegen doe je vanaf nu gewoon met korting! Hier vind je verschillende codes die jouw vliegreis vanaf nu goedkoper maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van €25 euro korting? Of 30% korting op je vliegreis?

eerste vliegvakantie na de coronacrisis

Verzorgd op reis

Je wilt er tijdens je dagje weg op je stedentrip natuurlijk wel een beetje verzorgd bij lopen. Wist je dat er, behalve korting op leuke uitjes, ook heel veel korting is te vinden op webshops? Zo shop jij je nieuwe schoenen en kleding voor een spotprijsje. Of koop een nieuwe mooie koffer! Kom jij even goed voor de dag.

op reis met een goede reisverzekering

Dus wat je ook van plan bent, een verre reis of een nachtje weg. Een dagje uit met het gezin of lekker eten afhalen? Check eerst even of je er een passende korting bij kunt vinden. Dat kan je toch nog weer een stukje schelen bij je uitgaven. Heb jij al bedacht waar je eerste tripje weer naartoe gaat nu het weer een beetje kan en mag? In ieder geval wordt het een goedkoper tripje met dank aan onze tips.

sunweb lastminute banner

Reageer