Een voordelige iPad voor op reis

Als je een goede basistablet zoekt voor op reis, is de kans groot dat je voor een iPad van Apple wilt gaan. Apple was één van de eerste Tech-giganten die hoge ogen gooide met de iPad. De iPad die ze stiekem al eerder hadden dan de iPhone. Uiteindelijk is dus zelf het scherm van de iPhone geïnspireerd door de iPad. Naast dat het iPad-scherm ontzettend handig is, heeft Apple het strakke design van tablets naar een hoger niveau getild. Als je daar nog eens de stabiele software-omgeving van Apple bij optelt, is het eenvoudig. Als je op zoek bent naar een mooie, snelle en stabiele tablet, is de iPad van Apple de beste keuze.

Stedentrips vriendinnen banner

Apple iPad

Voor zo’n Apple iPad betaal je wel de hoofdprijs. Zeker als je kiest voor het nieuwste model. Daarom is vooral de vraag: waarvoor wil je de iPad gaan gebruiken. Zo zijn er in de loop der tijd ieder jaar wel iPads uitgebracht. Vaak met weinig verschil ten opzichte van het vorige model. De prijzen van Apple’s iPads zijn daarentegen wel flink gestegen.

Heb je wel de nieuwste iPad nodig? Op vrijwel iedere iPad draait (tegenwoordig) iPadOS. Dit besturingssysteem is speciaal voor de iPad gemaakt. Hierdoor heb je op vrijwel iedere iPad de beste opties en apps. Zowel op een iPad uit 2019 als een iPad uit 2021. De schermen van veel iPads zijn ook van hetzelfde formaat evenals de camera-instellingen. Nieuwere iPads hebben een iets snellere chip, maar of je dit vandaag de dag zult merken. Wij denken van niet.

hotelspecials

navigeren op een ipad

Refurbished is het antwoord

Het antwoord op de hoge prijzen van Apple is Apple refurbished. Een refurbished iPad is bijvoorbeeld tot wel 60% voordeliger dan nieuw! Dus dat tikt flink door. Daarnaast ontvang je bij de juiste aanbieder ook een gedegen service- en garantieregeling. Zo biedt Forza Refurbished twee jaar garantie aan, ook op de batterij. Mocht er dus onverhoopt iets met de iPad gebeuren, dan kun je altijd een beroep op ze doen. Dit is zelfs een jaar langer garantie dan je bij Apple met een nieuwe iPad ontvangt.

Als je een iPad wilt hebben voor op reis, kun je bij Forza Refurbished bijvoorbeeld de refurbished iPad 2019 kopen. De iPad 2019 beschikt over een 10.2 inch beeldscherm en weegt zo’n 483 gram. Dat is minder dan een halve kilo! Hierdoor is de iPad 2019 erg fijn om mee te nemen op reis. De iPad 2019 heeft een A10 Fusion processor, wat heb geschikt maakt voor alledaagse taken en deze snel en soepel zal aan je presenteren. Je hebt keuze uit 32GB of 128GB opslagruimte. Wil je veel apps en bestanden opslaan? Kies van voor 128GB. Anderzijds, je kunt ook altijd bestanden in iCloud opslaan.

iPad handig op reis

Keurmerk Refurbished

Als je kiest voor een refurbished iPad, zorg dan dat hem bestelt bij een refurbsished-specialist met het Keurmerk Refurbished. Forza Refurbished is 1 van de eerste partijen die over die kwaliteitslabel beschikt, waardoor je extra verzekerd bent van een betrouwbare aankoop bij Forza. Op forza-refurbished.be vind je een groot gamma refurbished iPhones en iPads, waardoor er altijd voor ieder type gebruike of budget een device naar keuze is te vinden. We wensen je veel reisplezier.

sunweb lastminute banner