Ga samen op avontuur, geef eens een onvergetelijk cadeau!

Ben jij op zoek naar een geweldig cadeau voor je partner, vader, broer of beste vriend? Vaak is het lastig om een leuk cadeau te bedenken, zeker voor een man. Mannen hebben vaak alles al, of wensen niet zo veel. Maar ik heb een aantal onvergetelijke cadeau’s gevonden waarmee je echt de spijker op zijn kop slaat. Ik geef je cadeautips voor hem, waar hij dolgelukkig van gaat worden.

Stedentrips vriendinnen banner

Een avontuurlijk cadeau

  1. Circuit: is de persoon waarvoor je een cadeau zoekt avontuurlijk ingesteld? Is hij gek op snelle auto’s en kan het hem allemaal niet hard genoeg gaan? Dan gaat hij dit waarschijnlijk geweldig vinden. Geef eens een circuitdag cadeau! Op deze dag mag hij drie rondes meerijden in een razendsnelle BMW 325i bij Driving Fun Spa-Francorchamps. En verder heeft hij de hele dag toegang tot het circuit. Het perfecte cadeau voor de echte racefanaat.
  2. Ballonvaart: misschien wel de mooiste ervaring die je gaat vinden in deze cadeautips voor hem . Geef een luchtballonvaart cadeau. Iedereen die dit heeft meegemaakt weer hoe wonderlijk het is om de wereld vanuit een luchtballon te mogen bekijken. De rust in de lucht is echt overweldigend. En doordat je op zo’n sereen tempo door de lucht vaart hem je alle tijd om eens goed om je heen te kijken. Klinkt dit saai na het snelle racecircuit? Dat is het zeker niet. Het mooie van varen met een luchtballon is namelijk dat je nooit weet welke kant je op gaat, en dus niet weet waar je uit komt. De landing, het samen de ballon opruimen, en uiteraard de doop tot ‘luchtbaron’ is een geweldige en onvergetelijke ervaring.
  3. Helikoptervlucht: nog zo’n ervaring op grote hoogte, maar dan een tikje sneller. Je geeft een helikoptervlucht van 12 minuten cadeau. Nu klinkt twaalf minuten heel kort, maar in een helikopter is het best lang. Om het avontuur compleet te maken mag de gelukkige persoon in kwestie ook nog 30 minuten rondtoeren op een Segway. Wat moeilijker is dan het lijkt.

avontuurlijk cadeau

Een culinair cadeau

  1. Dineren in een sterrenrestaurant: misschien is de man gelukkige man niet zo avontuurlijk aangelegd, maar houdt hij wel heel erg van lekker eten. Naar een sterrenrestaurant gaan om te dineren is niet voor iedereen weggelegd. En jezelf geef je niet snel een duur etentje cadeau. Maar iemand anders natuurlijk wel! Laat je man kiezen in welk sterrenrestaurant hij graag wil eten en genieten maar.
  2. Bierbrouwerij: welke man houdt er nu niet van bier? Bezoek samen een Belgische bierbrouwerij. België staat bekend om zijn speciaalbieren, proef een fruitbiertje of het bekende Geuzebier. Hier maak je menig man dolgelukkig mee.
  3. Wijntasting aan huis: er zijn natuurlijk ook mannen die meer van wijn houden. En hoe lekker is het eigenlijk om niet de deur uit te hoeven? Na een wijntasting is het fijn dat je geen taxi hoeft te bellen, en met dit cadeau doe je de proeverij gewoon op je eigen locatie.

Culinaire Limburg tips gids

hotelspecials

Weekendje weg cadeau

Samen weg gaan is altijd een goed idee. Kies voor een mooi hotel aan de Belgische kust, even lekker uitwaaien. Liever naar de stad? Kies dan bijvoorbeeld voor Brugge. Het Venetië van België, wordt het ook wel genoemd. En dat is niet voor niets, door Brugge kun je prachtig varen. Als je meer op zoek bent naar een rustige omgeving is daar ook genoeg in te vinden. Ontdek de prachtige ongerepte natuur, bossen en stilte, heerlijk bijkomen en opladen. Een weekendje weg is voor iedereen een fijn cadeau.

Met deze cadeautips voor hem geef jij je partner, broer, buurman, collega of oom een onvergetelijke ervaring. En met een beetje geluk mag je zelf nog mee ook.

sunweb lastminute banner

Reageer