Hilton Tokyo Bay

De Celebrio suite van het Hilton Tokyo Bay resort was een van de verrassingen van onze Japan trip. Lees nu de hele review van dit unieke hotel.

Stedentrips vriendinnen banner

Tokyo Trip

Ah een city tripje van 5 dagen? Waarheen dit keer, Copenhagen of Lissabon? Euh neen… naar Tokyo. Je kan je de vreemde blikken al voorstellen zeker. De reden was een uitstekend tarief bij Qatar Airways. Dus vlogen we onverwacht naar het land van de rijzende zon.

Hilton Tokyo Bay

De zoektocht voor een hotel voor onze Tokyo trip was niet zo eenvoudig. Tokyo is een wereldstad waar elke vierkante centimeter benut moet worden. In de praktijk wil dat zeggen, kleine en dure hotelkamers met standaardprijzen die al snel de 200 euro overstijgen. Gelukkig kregen we veel tips. Zoals overnachten in een typisch Japans capsulehotel, zo’n buis waar zatte Japanners liggen te stinken na een avondje karaoke. Of een traditionele ryokan, waar je op een dun matrasje op de grond mag slapen. Het klinkt allemaal heel charmant en verleidelijk, maar na een vlucht van 23 uur verkiezen we toch wat meer comfort.

hotelspecials

Locatie

En die luxe vinden we in het Hilton Tokyo Bay hotel. Het hotel ligt, zoals de naam het al zegt aan de Tokyo Bay net buiten het centrum. Dit heeft als voordeel dat je er betaalbare en ruime hotelkamers kan vinden. Geraken doe je er met de hotelshuttle. Vanop Narita airport rijden we ongeveer een uurtje. Ook met de trein geraak je vlot tot aan Maihama station, vandaar rijden er ook weer gratis Hilton busjes naar het hotel. Het openbaar vervoer is in Tokyo trouwens niet zo duur, je moet de treinen wel delen met 23 miljoen andere Japanners. En met bagage is er soms geen doorkomen aan, daarom is de bus een beter alternatief.

Hilton Tokyo

Check in

Celebrio Suite

Het inchecken verloopt zeer vlot, alles is in Japan trouwens uitstekend georganiseerd. Als gold member bij het Hilton Honours programma wordt ons een upgrade naar een Celebrio suite aangeboden. Een aanbod dat we uiteraard waarderen. We worden dan ook aangenaam verrast als we onze kamer binnen wandelen.

Woonkamer Celebrio suite

Woonkamer Celebrio suite

Onze blikken worden onmiddellijk naar buiten getrokken. De grote ramen bieden een prachtig zicht op de Tokyo Bay. We staan een beetje verbaasd naar buiten te gapen tot we door krijgen dat we helemaal niet in een slaapkamer staan. Een tweede deur verleent toegang tot de slaapkamer, met hetzelfde prachtige uitzicht.

celebrio suite

Celebrio suite

Het king size bed wordt omringd door strak design, een mix van Japanse en westerse elementen. Indirecte sfeerverlichting zorgt voor de gezelligheid. De aparte woonkamer heeft een bureel en een salon van waaruit je kan genieten van de 55-inch 3D TV. Op de salontafel wacht ons nog een verrassing. Een flesje wijn en enkele lekkernijen staan klaar om opgepeuzeld te worden, een goed begin van ons bezoek in Hilton Tokyo Bay!

hilton

Let op de bediening van het toilet…

Verdere voordelen van de Celebrio Suite:

  • gratis wifi
  • gratis minibar met frisdranken
  • playstation
  • toegang tot de lounge
  • apart toilet
welcome gift hilton

Een warm welkom

Lounge

Een bijkomend voordeel van een verblijf in de suite is de loungetoegang. En dat kan ’s morgens al. Het uitgebreide ontbijt van Hilton vindt plaats in de O lounge, een indrukwekkende hal met een ruime keuze aan Japanse en westerse buffetten. De luide Disney muziek en de drukte maken het rustig ontwaken wel moeilijk. Gelukkig is het een pak rustiger in de lounge. Ook ’s avonds wordt er een klein buffet voorzien met snacks en drankjes. De ideale plek om even van de drukte te ontsnappen en te aperitieven.

o lounge

De O lounge

Celebrio lounge

Celebrio lounge

Niet dat je anders van de honger zal omkomen hoor. Hilton Tokyo Bay heeft ook nog een Chinees, een Aziatisch en een mediterraans restaurant. In de gezellige bar kan je in de late uurtjes nog wat knabbelen, ideaal voor toeristen zoals wij wiens maag nog in een andere tijdszone zit. De Japanse visburgers zijn er verrukkelijk.

lounge hilton tokyo bay

Buffet in de Celebrio lounge

Wellness

Oktober is een aangename periode om te reizen in Japan. De temperaturen kunnen zelfs nog tegen de 30 graden oplopen. Hilton Tokyo Bay beschikt over een prachtig zwembad waar je van de zon kan genieten. Tijdens ons verblijf werd de wellness volledig vernieuwd, maar dat dit ook een pareltje wordt, daar twijfelen we niet aan.

Hilton Tokyo Bay pool

Hilton Tokyo Bay pool

Hilton Tokyo Bay is ook een locatie waar tal van koppels komen trouwen. De moderne trouwkapel en de ruime feestzalen zullen daar zeker voor iets tussen zitten. Er is zelfs een eigen bruidswinkel voorzien. De pas getrouwde stelletjes zullen trouwens net als wij genieten van de luxueuze Celebrio suite!

Weddingn chapel Hilton

Conclusie:

  • De suites zijn origineel en luxueus ingericht
  • Ideale locatie om zowel Tokyo als Disney te bezoeken
  • Vriendelijke service
  • Betaalbare en ruime kamers

We kunnen Hilton Tokyo Bay dus zeker en vast aanbevelen voor een bezoek aan Tokyo. Voor dit budget hadden we in het centrum een hotel kunnen boeken van veel lagere kwaliteit. Wil je zelf een goeie deal doen, kijk dan hier eens voor deals en kortingen.

sunweb lastminute banner

Reageer