Je vakantie starten vanaf luchthaven Zaventem

Vliegen vanaf luchthaven Zaventem

Momenteel wordt er veel minder gevlogen vanwege de coronacrisis die gaande is. Ondanks de huidige coronacrisis kun je prima je vakantie beginnen vanaf luchthaven Zaventem. Er zijn namelijk diverse voorzorgsmaatregelen getroffen zodat jij je veilig kunt reizen. Naar verwachting zullen het merendeel van de vluchten volgend jaar weer doorgaan. Of je nu een citytrip New York wilt boeken of naar Berlijn wilt vliegen. Vanuit Luchthaven Zaventem kun je naar vele internationale bestemmingen vliegen.

Stedentrips vriendinnen banner

De nationale luchthaven van België

Luchthaven Zaventem, ook wel Brussels Airport genoemd is de nationale luchthaven van België. Het vliegveld ligt ten noordoosten van Brussel en heeft 3 start- en landingsbanen. Je kunt er naar ruim 230 bestemmingen vliegen over de hele wereld. Jaarlijks verwerkt de luchthaven zo’n 26 miljoen passagiers en zijn er ruim 235 duizend vliegbewegingen. Een ideale plek om je vakantie vanaf te starten!

hotelspecials

Populaire bestemmingen

Je hebt de keuze uit ruim 70 luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar bestemmingen over de hele wereld. Door het ruime aanbod van luchtvaartmaatschappijen ben je altijd verzekerd van een scherpe vliegticket. Door de centrale ligging in Europa en de scherpe vliegtickets is de luchthaven enorm populair en hard gegroeid de afgelopen jaren.

hotelspecials
Voordeeluitjes Hotels België banner

Top 5 Europese steden

De meest populaire steden waar naar wordt gevlogen zijn:

  1. Madrid
  2. Barcelona
  3. Lissabon
  4. Rome
  5. Londen
Super Sun Deals Banner

Top 5 Lange afstandsbestemmingen

De steden waar het meest naar wordt gevlogen zijn:

  1. New York
  2. Dubai
  3. Tel Aviv
  4. Washington
  5. Montreal

parkeren bij luchthaven Zaventem

Parkeren op luchthaven Zaventem of bij een alternatieve parkeeraanbieder

Op de luchthaven zelf zijn circa 10.000 parkeerplekken op loopafstand van de terminal gelegen. Daarnaast zijn er nog zo’n 2.000 budget parkeerplekken op 10 minuten afstand van de luchthaven gelegen. Wanneer je op deze parkeerplekken je auto parkeert kun je gebruikmaken van een gratis shuttle service.

Voordeeluitjes Hotels België banner

Ook is het mogelijk om je auto te parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder in de buurt van de luchthaven. Deze parkeerfaciliteiten zijn over het algemeen voordeliger en bieden naast het parkeren zelf ook additionele services aan zoals bijvoorbeeld je auto laten reinigen tijdens je vakantie. Ook kun je gebruik maken van valet parkeren of een overdekte parkeerplek. Doordat deze parkeeraanbieders iets verder zijn gelegen van de luchthaven is er altijd een gratis shuttle service aanwezig. Parkingbijzaventem.be vergelijkt alle parkeermogelijkheden op- en rondom luchthaven Zaventem.

sunweb lastminute banner

Reageer