Traditional Thai bamboo bungalows floating at the Cheow Lan Lake, Khao Sok National Park, Thailand

Romantiek in Thailand


Volgend jaar zijn we tien jaar getrouwd. Daarom zijn we nu al op zoek naar een romantische bestemming. Lisanne van Riksja Travel geeft ons al wat inspiratie met haar gastblog over Thailand.

Read More »
de Taller-Hoeve

B&B de Taller-Hoeve Maasmechelen


De Taller-Hoeve is een charmante bed and breakfast in Kotem, een van de charmante dorpjes van Maasmechelen. De ideale uitvalsbasis om per fiets de Maasvallei te ontdekken.

Read More »
Harderwijk sloep

Heerlijk Harderwijk


Aan de rand van de veluwe, met zicht op het water ligt Harderwijk. Een levendige stad vol geschiedenis en lekkere adresjes.

Read More »
Mustang op Daytona beach

Florida roadtrip


Met een Mustang cabrio door de USA cruisen. Beter kan je vakantiegevoel toch niet worden? Hier volgen enkele tips om een geschikte huurwagen te vinden.

Read More »
wadlopen

Wadlopen in Groningen


De Waddenzee, Unesco werelderfgoed en een uniek stukje natuur. Ga mee met ons wadlopen op de bodem van de zee en ontdek een andere wereld.

Read More »
Elburg

Historische Hanzestad Elburg


De Hanzesteden, een lint van historische handelssteden aan het water. Elburg is een van de kleinste Hanzesteden, maar ook een van de mooiste. Hier gaan charme en historiek hand in hand.

Read More »
Maaseik stadhuis

Hotspots in Limburg: 5 x Maaseik


Als fiere Limburgers willen we onze mooie provincie promoten. We bezoeken elke gemeente en geven je 5 hotspots mee die je zeker niet mag missen. Ditmaal bezoeken we Maaseik.

Read More »