fietsen door het water

Fietsen door het water


Limburg is en blijft de mooiste locatie voor een bijzondere fietservaring. Ontdek hier de mooiste stukjes van het Limburgse fietsroutenetwerk.

Read More »
bäderhaus

Bäderhaus Bad Kreuznach


Bad Kreuznach is een van de bekendste kuuroorden in Duitsland. De Romeinen gingen er 2000 jaar geleden al kuren, nu is het onze beurt. Welkom in het Bäderhaus.

Read More »
triootje aan de westkust

Triootje aan de Westkust


Drie gemeenten aan de Belgische Westkust slaan  de handen in elkaar voor een romantische en originele valentijnsweek, met een triootje aan de Westkust.

Read More »

Top 5 luxe vakantiewoningen


Interhome biedt al meer dan 50 jaar vakantiewoningen aan en heeft een enorm aanbod in elke prijscategorie. Droom even weg met onze top 5 van de mooiste vakantiewoningen.

Read More »
Leuven

Wintertijd in Leuven


Wandel mee doorheen de historische binnenstad van Leuven met Lotte. Als fiere Leuvenaar toont ze ons enkele nieuwe hotspots en niet te missen klassiekers.

Read More »
Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort tips


Het Disney imperium reikt verder dan Orlando en Parijs. Ook in Azië vind je 4 Disney parken. Wij bezochten Tokyo Disney Resort, waar het mooiste pretpark ter wereld ligt.

Read More »
drakenbloedboom

Dit was 2017…


December, tijd voor lijstjes en overzichten. Ook op Travelchecker krijg je een overzicht van al onze tips die we dit jaar hebben verzameld.

Read More »
Reisglossy magazine

Reisglossy magazine


Op zoek naar een vakantie in de USA of Canada? Dan kan je tonnen inspiratie opdoen met het gratis Reisglossy magazine. Bovendien krijg je er nog een reiskorting bovenop.

Read More »
links rijden in Engeland

Links rijden in Engeland


In 25% van de landen rijdt men aan de linkerkant van de weg. Niet zo makkelijk, zo bleek tijdens onze cursus links rijden in Engeland. Let’s go lads!

Read More »