Agnetenklooster

B & B

Bed & breakfast

We houden van de luxe en de anonimiteit van grote hotels. Maar geregeld kunnen we ook genieten van de persoonlijke service en de kleinschaligheid van een bed & breakfast. In deze rubriek testen we charmante B&B’s voor je uit en geven je alvast enkele top adresjes mee voor een romantisch verblijf.

Bed en brood

Deze charmante b&b ligt in het mooie Veere, een historisch stadje in Zeeland. Dit verblijf staat garant voor klasse en romantiek.

Bed & brood

Bed & brood

Agnetenklooster

Maaseik, parel van het Maasland. En daar baat Patricia het Agnetenklooster uit. Een prachtig gerenoveerd klooster met luxe kamers. Ideaal voor een gastronomisch uitstapje naar het noorden van Limburg.

Agnetenklooster

Agnetenklooster Maaseik

De Taller-Hoeve

Limburg is de fietsprovincie bij uitstek. Een perfecte uitvalsbasis om zowel Belgisch als Nederlands Limburg per fiets te ontdekken is B&B de Taller-Hoeve in Kotem, Maasmechelen.

zomerterras Tallerhoeve

Zicht vanop het zomerterras

Logeren bij Belgen

In Frankrijk kent men ook vele b&b’s, al noemen ze die daar chambres d’hotes. Tijdens onze roadtrip door Frankrijk bleven we bij enkele Belgische uitbaters overnachten. Allemaal pareltjes van verblijven, hier lees je onze review.

logeren bij Belgen

le merveilleux

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren