Grote Markt Antwerpen

België

Visit Belgium

Travelchecker toont je de mooiste plekjes van België. Historische steden of landelijke dorpjes, overal krijg je de beste tips voor een weekendje weg in eigen land. Je hoeft immers niet altijd uren te vliegen om op vakantie te gaan, ook hier bij ons vind je unieke bestemmingen.

Antwerpen

Fiets mee door de metropool langs de Schelde en ontdek welke de meest fotogenieke plekjes zijn van ’t stad.

Havenhuis Antwerpen

Havenhuis Antwerpen

Brussel

Bruxelles, ma belle. Onze hoofdstad kent vele problemen maar ook zoveel mooie plekjes. Wij gingen er oude Geuze proeven, lekker eten en bezochten enkele unieke plekjes. Het hele verslag vind je hier.

België

Brussel culinair

Brussel staat ook bekend om zijn lekkere keuken, in ons verslag van Bloggers UTD geven we je nog wat culinaire tips mee.

Luik

La cité ardente ofwel de vurige stede. Luik bruist en je waant je er eerder in Frankrijk dan in België. In ons verslag nemen we je mee op een van de mooiste wandelingen die je in Luik kan maken.

Luik

Montagne de Bueren

Limburg

Waar in’t bronsgroen eikenhout, het nachtegaaltje zingt. Daar is mijn vaderland, Limburgs dierbaar oord. Ja we zijn fier op onze Limburgse roots! Het blijft voor ons de mooiste provincie en een van de mooiste plekjes van België. Op onze speciale Limburg pagina vind je dan ook de beste tips, de coolste hotspots en het laatste nieuws over Limburg.

Mechelse heide

In augustus staat alles in bloei

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren