Bloggers

Bloggers UTD

Neem een kijkje achter de schermen van onze blog. Ga mee naar Bloggers UTD, het blog evenement van het jaar.

Bloggers UTD

Een reisblog beheren kost veel tijd en werk. Het reizen staat op 1 natuurlijk, maar je zit ook vaak uren achter je PC om een deftig reisverhaal op papier te krijgen en de juiste foto’s toe te voegen. Bovendien is er nog een ander aspect dat belangrijk is, het netwerken. Net zoals in de bedrijfswereld is het belangrijk om ook in real life te spreken met mogelijke partners, collega bloggers, adverteerders,… En daarom heeft marketing bureau Sound of C een heus bloggers event georganiseerd in Brussel. Lees verder en neem een kijkje achter de schermen van Travelchecker.

Bloom Hotel

Exact 1 jaar geleden zag Travelchecker het levenslicht. Zeer sympathiek van die mannen van Sound of C om daarvoor een feestje te organiseren. Plaats van het gebeuren was het Bloom hotel in Brussel. Zeer tof en origineel hotel trouwens. Onze eigen keuze was iets minder geslaagd. De eerste kamer was gewoon niet gepoetst, en in ons tweede bed lag nog een halve pruik van de vorige gast. Bovendien vonden onze Amerikaanse buren het Belgische bier in de bar uitstekend, wat resulteerde in een zure geur van braaksel in de gang ’s morgens… Zo zie je maar dat het leven van een reisblogger niet altijd rozengeur en maneschijn is. Gelukkig zorgt onze Miles & More promotie voor 8000 airmiles, dat verzacht de pijn een beetje.

bloggers utd

Bloggers utd

De conferentiezaal van het Bloom hotel was al aardig volgelopen bij onze aankomst. Netwerken gaat absoluut niet met een droge mond dus de cocktailbar van Corendon was onze eerste halte. Met een strawberry daiquiri in de hand bezochten we de eerste standjes. Want bijna 30 standhouders kwamen exotische bestemmingen, airlines en gastverblijven voorstellen aan de aanwezige bloggers. Het zorgde voor een stortvloed aan inspiratie, we gaan dus weer maar eens te weinig verlofdagen hebben dit jaar.

starwberry daiquiri

Cocktails à volonté

Concullega’s

En eindelijk konden we ook enkele collega bloggers eens ontmoeten. Zo konden we Sven van svenmeets.world bedanken voor zijn tips die ons een vlucht in first class opleverde. Bedankt ook voor de gratis tickets die ons naar Parijs brachten. Ook van Niel kregen we enkele uitstekende tips voor onze trip naar Japan dit jaar. Als deze prettig gestoorde en übersympathieke blogger Japan al “compleet geschift” vindt, verwachten wij ons alvast aan het ergste. Zijn aparte reisverhalen lees je op Tjoolaard.

Naast reisbloggers waren er ook fashion, food and lifestyle bloggers aanwezig. Logisch ook, want de doorsnee toerist kan wel wat kleding advies gebruiken. De bierbuik toerist met witte kousen en sandalen is immers nog steeds geen bedreigde soort. Veel werk dus voor de meisjes van totallytwo. De Limburgse Céline en Talisa zijn niet alleen fotogeniek, ze zijn nog lief en grappig ook. Met ruim een miljoen instagram volgers zijn ze een waar internet fenomeen. Dat is 10 keer zoveel als pakweg Matteo Simoni, of 5 keer meer dan Astrid Bryan. Il faut le fair…

totallytwo

Op de foto met Totallytwo

Winactie

Na enkele leerrijke speeches, en nog meer netwerken tijdens een walking dinner, had Sound of C nog een verrassing in petto. Enkele mooie reisjes werden verloot en elke deelnemer kreeg een goodie bag vol info en gadgets. Dankzij Qatar Airways wonnen we een Armani amenity kit vol luxe producten. Op de stand van Qatar was men benieuwd of ook wij geprofiteerd hadden van de extreem lage prijzen in business class voor 2017. Inderdaad, dankzij een klein foutje vliegen we voor een prikje naar Japan in Business class binnenkort. Wie de social media van Travelchecker in de gaten heeft gehouden, heeft er misschien ook van kunnen profiteren. En anders kan je tijdens je volgende trip toch al genieten van de geurende Armani producten, je kan ze winnen door deel te nemen aan onze winactie. Hiervoor moet je reageren op dit artikel èn ons liken op Facebook. Veel succes!

LET OP: winactie afgelopen op 14/02/17.

Sound of C heeft een goed concept en werkt dat zeer professioneel uit. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Door de vele aangename ontmoetingen was er weinig tijd om van het buffet te genieten. We hebben de dag erop dan maar een rondje ‘food’ door Brussel gemaakt. Wat blijft ons landje toch totally lekker…

Mer du Nord

Lunchen bij Mer du Nord en Jeanneke frit

Brusselse wafels garnaalkroketten

Brusselse wafels en garnaalkroketten

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

27 Comments

 • Geof 6 februari 2017 at 18:06

  Mooi artikel, ik ben kandidaat om mee te werken aan een ‘pretparktravel’ ?

  Reply
 • Cindy 6 februari 2017 at 18:21

  Mooi verslag, lijkt leuk te zijn geweest (met uitzondering van jullie hotel :-))! Jammer dat ik niet kon gaan, ik kijk nu al uit naar de Bloggers UTD van volgend jaar. ;-))

  Reply
  • travelchecker 6 februari 2017 at 18:57

   Zeker doen, en dan drinken we er samen een cocktail op!

   Reply
 • Jorin 6 februari 2017 at 18:28

  Een tof koppel dat ik nu een dik jaar ken. Jullie tips zoek ik dit jaar zeker te gebruiken als ik in Zaventem zit. Nog vele veilige reizen en nog veel toffe verhalen dit jaar!

  Reply
 • Elisiane Janssen 8 februari 2017 at 18:14

  Supertof!

  Reply
 • Dinçer 8 februari 2017 at 19:25

  Goed omschreven duidelijke tips en super mooie foto’s…geeft me een gevoel dat ik ter plaatse ben, veel succes verder. Ik ben zeker één van jullie volgers…

  Reply
  • travelchecker 9 februari 2017 at 13:38

   Bedankt! Met ons nieuwe toestel zouden de foto’s alleen maar beter moeten worden.

   Reply
 • Huylebroeck ruben 8 februari 2017 at 21:03

  Leuk!

  Reply
 • Claudia Vanhengel 8 februari 2017 at 21:03

  Goe bezig mannekes!!!

  Reply
 • Linda Raaijmakers 8 februari 2017 at 22:25

  Wat een leuke blog zeg. Grappig om zo eens wat meer te lezen over andere bloggers 🙂

  Reply
  • travelchecker 9 februari 2017 at 13:39

   Er zat er dan ook een heel grappige tussen 🙂 Een blikje achter de schermen is altijd plezant.

   Reply
 • Joris Janssen 9 februari 2017 at 09:03

  Sterk bezig! Zie dat ge nog een paar verlofdagen over hebt om een Europees tripke te doen tussen september en december he 😉

  Reply
 • Claudia Diependaal 9 februari 2017 at 14:53

  Als ik iets vies vind is dat n niet gepoetste kamer blegh.

  Ik doe graag mee.

  Reply
 • Riekie Bos 9 februari 2017 at 21:57

  dit reislustige meiske waagt graag een kansje voor haar lieve vriendje!
  De Armani producten ruiken altijd zo onwijs lekker.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

  Reply
  • travelchecker 9 februari 2017 at 22:01

   Ze ruiken inderdaad heerlijk! Veel succes alvast.

   Reply
 • Borgignons wendy 12 februari 2017 at 17:38

  Super blog!!! De plezante schrijfstijl kennen we al van de speeches van interventie vroeger ??. Het Armani-pakketje kunnen we gebruiken voor onze reis naar Disneyland Parijs ☺. Ons enige reisje dit jaar?.

  Reply
 • Evy Rutten 12 februari 2017 at 18:22

  Eerste kennismaking met jullie blog en voor dat we het wisten, waren we 2 uren verder! Tijd vliegt als je je amuseert, veel succes met jullie avonturen in de wereld! Vele groeten, Stijn en Evy

  Reply
  • travelchecker 13 februari 2017 at 08:56

   Bedankt hoor! De tijd vliegt en wij ook 😉

   Reply
 • Cindy 12 februari 2017 at 19:37

  Eindelijk eens een cadeau voor Valentijn, het ontbrak me altijd aan inspiratie ?! Dus ????

  Reply
 • Vandecruys Dries 13 februari 2017 at 07:59

  Mooi artikel en zoals steeds interessant om te lezen. Kijk al uit om jullie blog te lezen van Japan. Is 1 van mijn droombestemmingen.

  Groeten
  Dries

  Reply
  • travelchecker 13 februari 2017 at 08:53

   Nog even geduld tot september, maar we vinden nog wel iets interessant in de tussentijd.

   Reply
 • Roland Jacobs 23 februari 2017 at 17:38

  Ben echt benieuwd wat Japan gaat bieden !!! Ik popel om je beleving te vergelijken met de mijne van twintig jaar geleden . Ik ben ervan overtuigd dat , ondanks de technische evolutie van Japan , jullie een cultuurschok van jewelste gaan ervaren !!!! Wel de stap naar het platteland durven zetten natuurlijk en dan zal je de geest van de Samurai zeker ontmoeten .

  Reply

Leave a Comment