rozenblaadjes op bed

Charme hotels

Charme hotels

Als romantische reisbloggers zijn we steeds op zoek naar mooie kamers die net dat tikkeltje meer charme uitstralen dan een doorsnee hotel. Een historisch pand, speciaal ingerichte kamers, alles dat de romantiek en de temperatuur kan doen stijgen. Hier vind je charme hotels, even gezellig als in onze B&B rubriek, maar dan met het comfort en de service van een hotel.

Martin’s Patershof Mechelen

In het hartje van Mechelen ligt de oude Karmelietenkerk. Deze gerenoveerde kerk biedt plaats aan een speciaal hotel. Originele glas-in-lood ramen en gewelven vormen de decoratie van je suite. Een unieke slaapervaring!

Martin's Patershof kamer

Onze suite in het Patershof

Terhills Hotel Maamechelen

De oude mijngebouwen van Maasmechelen werden met respect voor het verleden gerenoveerd. Wij bleven er overnachten in een suite en genoten van de prachtige omgeving in de buurt. Vanuit het hotel wandel je in 10 minuten naar het mooiste panorama van Vlaanderen.

charme hotels

Terhills Maasmechelen

Avanti Resort Orlando

Een Amerikaans motel straalt meer nostalgie uit dan charme, en is vaak alles behalve romantisch. Maar Avanti resort werd grondig gerenoveerd, en de tropische tuin en onze jacuzzi suite plaatsen dit hotel terecht in dit lijstje. Bovendien is Avanti een uitstekende uitvalsbasis voor een vakantie in Florida.

Pool Avanti resort

Het mooie zwembad, omringd door palmbomen

Martin’s EU Brussels

Wat doet een zakenhotel nu weer in dit lijstje? Wel, naast de charmante en originele uitstraling van elk hotel uit de Martin’s keten biedt Martin’s EU hotel ook nog speciale arrangementen aan. Ontbijt met bubbels, rozenblaadjes op het bed en sfeervolle decoratie. Romantiek genoeg dus in onze hoofdstad.

charme hotels

 

Bewaren