travelchecker

Luxe hotels

Luxe hotels

Iets te vieren? Misschien een verjaardag of een speciale gelegenheid? Waarom zelfs geen huwelijksaanzoek? Soms mag het eens iets meer zijn en kan je jezelf in de watten laten leggen. Een luxe hotel is de perfecte plek om van het goede leven te genieten. Natuurlijk betaal je daar ook wel wat meer voor. Gelukkig geeft Travelchecker je regelmatig nuttige tips waarmee je betaalbaar in luxe hotels kan verblijven.

IHG

De Intercontinental hotel group heeft een getrouwheidsprogramma waarmee je snel een groot aantal punten kan sparen. Die punten spaar je door te blijven overnachten bij een van de hotels uit deze keten. Heb je eenmaal genoeg punten kan je deze omruilen voor gratis nachten. Op deze manier verbleven we al in enkele mooie hotelsuites voor een fractie van de werkelijke prijs.

Intercontinental Düsseldorf

Zin om een kerstmarkt te bezoeken of gewoon om te shoppen? Dan is Düsseldorf een uitstekende locatie. Bovendien kan je er in het luxueuze Intercontinental blijven logeren. Pluspunten zijn de ruime suites en de sfeervolle lounge.

luxe hotels

lounge

Amstelhotel Amsterdam

Ook van de IC keten, maar toch van een andere orde is het Intercontinental Amstelhotel in Amsterdam. Het oudste hotel van de stad baadt in luxe en romantiek. Vanuit de wellness kijk je uit over de Amstel rivier. Dit is geen hotel, het is een belevenis.

amstelhotel

Royal suite

Le palace Brussels

Crowne Plaza Brussels Een klasse lager dan IC is Crowne Plaza. Maar dat was buiten het mooie Crowne Plaza Brussels – Le Palace gerekend. In de prsidential suite keken we uit over Brussel vanuit onze eigen sauna.

presidential suite

Kingsize bed en ensuite badkamer

Hassotel Hasselt

De mooiste suites van Limburg vind je dan weer in het Hassotel. Strak, modern en voorzien van een prachtige badkamer en een zonneterras. Bovendien zijn deze suites nog betaalbaar. Al iemand zin in de jeneverfeesten in Hasselt?

suite Hassotel

Badkamer ‘penthouse with a view’

Radisson Blu Yas Island

In het poepchique Abu Dhabi vonden we een mooi en betaalbaar Radisson Blu hotel op Yas Island. Dankzij onze gold status bij het getrouwheidsprogramma van Radisson verbleven we in een suite. De toegang tot de lounge met happy hour kwam goed van pas in een land waar een Duvel 8 euro kost.

luxe hotels

Van der Valk Brussels Airport

Van der Valk Brussels Airport Wat op het eerste zicht een gewoon zakenhotel lijkt, is in werkelijkheid een origineel hotel waar je een betaalbare suite kan boeken. Het Van der Valk Brussels Airport hotel heeft een familiaal karakter en voldoende luxe om in dit rijtje thuis te horen.

suite Van der Valk

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren