Disclaimer

Een disclaimer?

Wat is dat nu weer voor iets? Ah, dit zijn de kleine lettertjes die je normaal nooit leest. Het moment wanneer je klachten hebt en in de pen kruipt om te klagen bij een bedrijf, en datzelfde bedrijf je fijntjes wijst op het feit dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Wij beschouwen Travelchecker ook als een bedrijf, en we leveren diensten aan onze lezers. Daarom hebben we dus ook kleine lettertjes nodig. Alleen schrijven we het even in mensentaal op, zodat iedereen het deze keer wel begrijpt.

Is dat dan nodig?

Dat vroegen we ons ook af, maar de dag van vandaag kan je blijkbaar geen enkel risico nemen. En we willen ook niet dat je een risico neemt als je onze tips opvolgt. Maar het zou wel eens kunnen dat informatie na verloop van tijd niet meer helemaal up-to-date is. Onze reistips zijn er om je inspiratie te geven en vaak ook om een hoop euro’s te besparen, maar we geven je op geen enkel moment medisch, juridisch of professioneel advies. Ook al kennen we wel wat travel hacks, we zijn geen professionelen. Travelchecker kan dan ook op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor iets wat er mis loopt tijdens je reis. Kids, don’t try this at home… stijl dus.

Privacy

Indien je je nog niet hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief (waarom niet eigenlijk?) kan je dat doen via het inschrijvingsformulier. Geen paniek, we gebruiken je e-mail enkel om onze beste tips en koopjes te verzenden. We zullen je adres niet doorgeven aan derden om viagra of andere rommel te verkopen. Spam is iets waar we zelf ook allergisch aan zijn, al zullen we je wel (af en toe) met Travelchecker tips bestoken om je nog romantischer en goedkoper op reis te sturen.

Sponsors

Hier en daar zul je op Travelchecker een advertentie zien opduiken. Een reisblog online houden kost geld, en hier en daar verdienen we ook een beetje dankzij die advertenties. Geld dat ook weer terug in Travelchecker wordt geïnvesteerd om ons te blijven verbeteren. Moesten jullie overgaan tot een aankoop via een bedrijf dat adverteert op onze site is Travelchecker dan ook niet aansprakelijk. Bij problemen neem je best contact op met het bedrijf in kwestie.

Copyright

Alle teksten en foto’s zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot een mooi reisverhaal. Onze intellectuele eigendom (klinkt wel goed he) is dan ook enkel te gebruiken mits onze toestemming. Mits een vermelding naar Travelchecker zijn we trouwens wel bereid om materiaal aan te leveren. En niets belet jullie om onze artikels te delen, sharing is caring!