milieubewust op reis

Reisglossy magazine

Op zoek naar een vakantie in de USA of Canada? Dan kan je tonnen inspiratie opdoen met het gratis Reisglossy magazine. Bovendien krijg je er nog een reiskorting bovenop.

Reisglossy magazine

Het luxe reismagazine van Jan Doets is een waterval van inspiratie voor reizigers die naar de USA of Canada trekken. Wij vinden niets fijner dan bladeren door een reismagazine vol tips en ervaringen. Het maakt onze treinrit naar het werk een stuk aangenamer. Even wegdromen en fantaseren over de mooie reis die je gaat maken. En die inspiratie vind je in het gratis Reisglossy magazine van Jan Doets.

Reisglossy

Gratis bestellen

Reisglossy staat boordevol tips voor je USA vakantie. Tips van bekende en minder bekende plekken. Voorstellen voor een originele roadtrip of romantische hotelverblijven. In een knappe lay-out vind je al de nodige informatie, geïllustreerd met prachtige foto’s. Het leest vlotter dan een dikke reisgids vol lange lijstjes en statistieken. Lees je liever online? Geen probleem, ook de online versie is aangepast voor draagbare apparaten en kan je gratis downloaden. Test het zelf en bestel nu je gratis Reisglossy magazine!

Reisglossy magazine

Atlantisch Canada

Kortingscode

Ben je na het lezen van Reisglossy helemaal verkocht (wat we trouwens volledig begrijpen)? Gebruik dan de kortingscode VLOG17CHRIS en krijg een korting van 50 euro op je boeking. Deze wordt verrekend op je factuur. Ga je graag op ontdekking? Het aanbod van excursie bij Jan Doets is indrukwekkend. Met onze kortingscode krijg je alvast 30 euro korting per persoon.

Reisglossy magazine

Road trip met de Mustang

Jan Doets

Jan Doets profileert zich als de specialist voor Amerika en Canada reizen. Een blik op de website toont alvast dat ze de nodige expertise hebben om je reis te plannen. Er is een ruim aanbod van autorondreizen, camperreizen en stedentrips. Aangevuld met een ruim aanbod aan excursies. Ook praktische tips en reiservaringen vind je er terug. We hebben zelf nog geen ervaring met Jan Doets maar zijn wel benieuwd naar die van jullie. Laat gerust je reacties achter onder dit artikel.

Reisglossy magazine

Sonora Resort

Wegbrengacties

Jullie verwachten van ons waarschijnlijk ook weer enkele tips om koopjes te doen voor jullie USA vakantie. Een vlucht in de luxueuze business class kan je uiteraard ook boeken bij Jan Doets. Maar wij leerden je al hoe ook goedkoper in luxe kan vliegen. Het maakt je vlucht alvast een stuk comfortabeler.

Reisglossy magazine

De ultieme road trip

Jan Doets doet ook mee aan de beruchte ‘wegbreng acties’ van luxe campers. Nieuwe campers moeten van het fabriek tot in de toeristische centra zoals San Francisco of LA geraken. Je kan als reiziger een reis boeken en zorgen dat de camper op z’n bestemming geraakt. Jij boekt voor een spotprijs een roadtrip van enkele weken, de touroperator heeft een chauffeur gevonden om de camper naar zijn bestemming te brengen. Een win-win situatie dus. Hou de sociale media van Travelchecker en Jan Doets in de gaten voor super promo’s.

Reisglossy magazine

Cruisen over de US1

ExcurZIE meer

In Reisglossy vind je ook enkele originele ideeën terug voor excursies. Je leest de ervaringen van klanten en locals die je nuttige tips geven. Wat dacht je van een grizzly safari of heli-skiën? En wist je dat je in Canada ook het Noorderlicht kan bewonderen? De opties zijn eindeloos.

Reisglossy magazine

Originele excursies

Wil je meer lezen over onze ervaringen in de USA, lees dan zeker de verslagen van onze road trip in Florida.

 

Deze post werd gesponsord door Jan Doets.

No Comments

Leave a Comment