suite Hassotel

Slapen

Slapen op vakantie

Iedereen zoekt op vakantie een eigen stekje om te blijven slapen. Of het nu een vakantiehuisje, een hotel of een B&B is. Slapen moet iedereen. De tenten, hostels en jeugdherbergen zijn we ontgroeid. Kamperen is ook niet echt ons ding. Meestal verblijven we in een hotel of B&B. Maar ook een verblijf in een air bnb is ons al goed bevallen. Een een eigen vakantiewoning geeft je nog meer comfort en privacy. Waar we graag blijven overnachten zetten we hier even op een rijtje.

Hotel

Dit spreekt voor zich natuurlijk. Meestal blijven we wel in een of ander hotel slapen. We proberen er wel eentje uit te kiezen dat net dat tikkeltje meer biedt. Een mooie suite, een goede ligging,… Tal van factoren spelen mee. De hotels die we kunnen aanbevelen zetten we hieronder even op een rijtje.

Martin's Patershof

Kamer 222

Bed & Breakfast

We houden van de luxe en de anonimiteit van grote hotels. Maar geregeld kunnen we ook genieten van de persoonlijke service en de kleinschaligheid van een bed & breakfast. In deze rubriek testen we charmante B&B’s voor je uit en geven je alvast enkele top adresjes mee voor een romantisch verblijf.

Agnetenklooster

Agnes suite

Vakantiewoning

Tijdens onze laatste reis naar Tenerife boekten we deze vakantiewoning bij Interhome. Een volledige review komt er binnenkort aan.

 

Bewaren

Bewaren