wellness

Wellness

Wellness en sauna

Stress op het werk, elke dag aanschuiven in een overvolle trein of in de file. Lastige klanten, facturen en burenruzies. Mails, mails en nog eens mails. Oh ja, en vergaderingen! Krijg je ook al stress van het lezen van deze intro? Wij alvast wel van het schrijven. Daarom genieten we geregeld van een dagje ontstressen in de wellness of sauna. Gewoon niets doen, enkel maar ontspannen. Gelukkig zijn er tal van centra die je hierbij helpen. Anders krijg je daar misschien ook nog stress van…

We laten ons graag in de watten leggen door wellness specialisten. Daarom gaan we op zoek naar sauna complexen die net dat ietsje meer bieden, hetzij in service of in faciliteiten. Dat kan een publieke sauna zijn, een privé sauna of een massage-of beautysalon. Zolang we er maar zen naar buiten komen…

Heb je zelf nog een goeie wellness tip voor ons? Stuur hem zeker door, dan kunnen we hem zelf gaan uittesten.

Publieke sauna’s

  • De Zwaluwhoeve is een van de mooiste en grootste sauna’s van Nederland. In het natuurgebied van de Veluwe kom je heerlijk tot rust. Bovendien zijn er tal van promoties zodat je ook goedkoop kan overnachten in het hotel van het complex.
  • Hezemeer ligt in de Antwerpse Kempen en beschikt over de mooiste sauna tuin van het land. Vooral het nieuwe silicium zwembad is een feest voor je huid. Een vaste waarde voor ons, vooral in de zomermaanden.
  • Op zoek naar een wellness paradijs in Limburg? Dan is thermen Sane met zijn beruchte opgietsessies, lekkere keuken en themaweken de ideale bestemming voor je. Je kan hier ook met badkledij terecht.
  • In Duitsland beleeft men sauna intenser, er heerst een echte saunacultuur. Bij Carolus Thermen in Aken geniet je van het thermale bronwater en van een van de mooiste sauna landschappen uit de euregio.

carolus thermen

Prive sauna’s

  • Iets duurder in budget maar een privé sauna huren doen we ook geregeld. Verslagen zullen nog volgen op Travelchecker!
prive sauna

Privé sauna

Eigen sauna

  • Zelf een sauna kopen? Een uitstekend idee vinden we. Ons eerste toonzaalmodel heeft het helaas niet lang uitgehouden. Daarom hebben we nu gekozen voor iets meer kwaliteit met een sauna van Thermalux.

thermalux sauna

 

 

 

Bewaren

Bewaren