Lissabon

Wij 2

Travelcheckers

Hoi, fijn je op onze reisblog te mogen verwelkomen. Wij zijn Heidi & Christophe en reizen al 10 jaar samen de wereld rond. Sinds 2016 kan je onze reisverslagen lezen op Travelchecker. We zijn zelf vaak online op zoek naar nuttige reistips en gaan die dan zelf ter plaatse testen of ‘travelchecken’. Hopelijk kunnen jullie dan ook iets met onze tips beginnen.

Christophe had als kind al vroeg de reismicrobe te pakken, dankzij een vader die hem in zijn vliegend SABENA kantoor meenam op reis. Hij heeft een voorliefde voor de USA, roadtrips en stedenvakanties. Momenteel heeft hij zo’n 28 landen op de teller staan.

Heidi houdt van de zon, de zee en tropische stranden. Genieten staat bij haar voorop, gecombineerd met een snuifje cultuur en natuur. 

Als levensgenieters trakteren we onszelf geregeld op een wellness- of gastronomisch weekendje, zowel in binnen- als buitenland. Je moet immers niet altijd 12 uur vliegen om een mooie bestemming te vinden. Ook onze BENELUX biedt prachtige vakantie mogelijkheden.

Als late dertigers hebben we de verblijven in hostels, hangmatten of jeugdherbergen wel gehad. Onze vakantietijd is kostbaar en we willen zoveel mogelijk genieten van onze reis. Een comfortabel bed hoort daar zeker bij, daarom vind je hier tal van tips om betaalbaar van luxe te kunnen genieten.

De artikels op Travelchecker worden geschreven door Christophe. Voor beeldmateriaal zorgen we samen.Wat je kan verwachten zijn mooie en persoonlijke foto’s van plekken die we ook zelf bezocht hebben.

De zoektocht naar leuke trips doen we samen en geregeld proberen we elkaar eens te verrassen met nieuwe en romantische vakanties. Zo proberen we onze huwelijksreis te verlengen tot een ‘never ending honeymoon’…

Veel leesplezier!

 

travelchecker

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren