win een huurwagen

Win een huurauto van Sunny Cars

Win een waardebon van 150 euro en vertrek dankzij Sunny Cars op roadtrip.

Win een huurauto van Sunny Cars

Update 08/09/19: Proficiat Peter Vanhemel met je prijs en veel plezier tijdens je roadtrip in Portugal! WEDSTRIJD AFGELOPEN

Ik vertrek weldra weer op roadtrip naar de USA. Met een pick-up verken ik de ‘lonely highways’ in Arizona, Utah en Nevada. Tijdens een road trip leer je immers een land echt kennen. Het gevoel van totale vrijheid en je eigen route te kunnen volgen is onbetaalbaar. Of wacht, het is wel betaalbaar. Want met een all-in huurauto van Sunny Cars geniet je zorgeloos van je vakantie voor een betaalbare prijs.

Vertrek op roadtrip

Zin in een lang weekendje op een zonnige bestemming? Met de waardebon van 150 euro heb je alvast een rit voor het hele weekend. En die mag ik van Sunny cars weggeven aan een van jullie.

win een huurauto

Voorbeeld van een simulatie in Mallorca

Hoe deelnemen?

 • Volg Travelchecker op instagram
 • Volg Sunny Cars op instagram
 • Post onder dit bericht welke jouw favoriete roadtrip is, ik ben altijd benieuwd om nieuwe inspiratie op te doen. Hier lees je alvast mijn favoriet.
 • Ik trek de winnaar op zondag 8 september, tijdens mijn doortocht op route 66.

All-in pakket?

Voor mijn USA roadtrip heb ik een pick-up gehuurd voor 21 dagen. Hiervoor heb ik 770 euro betaald, een scherpe prijs. Vooral omdat Sunny Cars een all-in service levert. Geen gedoe dus aan de balie met bijkomende verzekeringen en extra dure opties. Na een vlucht van 12 uur wil ik gewoon instappen en zorgeloos aan mijn vakantie beginnen. De tarieven hebben me klant gemaakt, de service zorgt ervoor dat ik een tevreden klant blijf.

Veel succes!

 

6 Comments

 • Kristien Van Zummeren 31 augustus 2019 at 08:12

  The ultimate roadtrip: Californië, Nevada, Arizona, Utah ook angst de nationale parken en steden als Las Vegas en San Francisco!

  Reply
 • Ingrid De Maeyer 31 augustus 2019 at 08:26

  Oooh super, die zou van pas komen, want mijn favoriete roadtrip, da’s altijd de volgende! Die zijn we al volop aan het plannen, dat wordt Kaapstad en Westkaap verkennen in februari volgend jaar! Enkele maanden geleden deden we een roadtripje (met Sunny) in Puglia, óók absoluut een aanrader!

  Reply
 • Peter Vanhemel 31 augustus 2019 at 08:35

  Favoriete roadtrip : Portugal, van Porto naar Faro.

  Reply
  • travelchecker 8 september 2019 at 20:13

   Het lot heeft jou uitgekozen, proficiat! Check je mailbox.

   Reply
 • Sigrid 31 augustus 2019 at 13:36

  Mijn favo roadtrip was in Portugal 😀 en kijk ook uit naar die van Italie! Kan ik nog een bon voor gebruiken☺️

  Reply
 • Elke 1 september 2019 at 10:19

  Mijn ultieme roadtrip is in Oman. Wat een prachtig land, zoveel verscheidenheid en wat een lieve mensen. Een echte aanrader !!!
  Vanaf Muscat via een spectaculaire route naar Jebel Shams, door naar Nizwa, via Wahiba Sands, de schildpadden in Ras al Jinz door naar Sur en vervolgens nog een paar dagen relaxen aan het strand.
  Onderweg ook zeker wat wadi’s bezoeken.
  De ultieme roadtrip

  Reply

Leave a Comment