Park Inn by Radisson Brussels Airport

Vertrek relax op vakantie dankzij het parkeerpakket van Park-Inn by Radisson. Een review vanop Brussels Airport.

Stedentrips vriendinnen banner

Park Inn by Radisson Brussels Airport

Relax op vakantie vertrekken is onbetaalbaar. Of wacht, het is wel betaalbaar dankzij het park, sleep & fly arrangement van Park Inn by Radisson Brussels Airport in Diegem. Wat houdt dit nu juist in? Het komt er op neer dat je de dag voor je vakantie blijft slapen in de buurt van de luchthaven. Dat klinkt misschien wat gek in een klein landje zoals België, waar iedereen op maximum een uurtje rijden van de luchthaven woont. Maar ik geef je even de details mee van deze formule, die je vele voordelen oplevert.

park-inn by radisson

hotelspecials

Tijdswinst

Ja, je woont dan op slechts een uurtje van Brussels Airport, een uurtje als je geluk hebt weliswaar. Want we staan nog steeds collectief uren in de file. En op het openbaar vervoer rekenen om een vlucht te halen is ook een beetje Russische roulette spelen. Als je al in de buurt van de luchthaven bent win je een pak tijd. Want een rit van slechts 5 minuten met de gratis shuttle service brengt je naar de ingang van de luchthaven. Moet je net zoals ik een vroege vlucht halen, en de shuttle rijdt nog niet, dan regelt de receptionist een taxi voor je.

park-inn by radisson brussels airport

Parkeerpakket

Parkeren op de luchthaven is niet goedkoop. Bij het park, sleep & fly arrangement kan je je wagen gewoon laten staan in de ondergrondse parking van het hotel. Veilig en inbegrepen in je kamerprijs. Voor mijn weekje vakantie in Xabia zou ik 56 euro parking betaald hebben op een budget parking in de buurt van Brussels Airport. Voor een bewaakte en overdekte plaats liep dat op tot 95 euro per week. Een overnachting bij Park Inn Radisson Brussels Airport kan al vanaf 99 euro per kamer per nacht. Een kleine rekensom leert me dus dat ik mijn hotelovernachting eigenlijk maar enkele euro’s meer kost dan een gewone parkeerplaats.

Inbegrepen in je parkeerpakket:

  • 1 overnachting
  • een pakket om 4,8 of 15 dagen te parkeren
  • gratis draadloos internet
  • toegang tot de fitness en sauna
  • gratis gebruik van de hotel shuttle van en naar het hotel

sauna radisson

Weg met vakantiestress

Geef toe, opstaan om 4 uur ’s nachts en je haasten naar de luchthaven is geen leuk begin van je vakantie. En de bedoeling is toch net om te ontspannen. Dus waarom je vakantie niet gewoon met 1 dag te verlengen? Geniet van je design kamer en slaap in de heerlijke bedden van Radisson. De ontspanning zal je vlucht veel aangenamer maken.

park-inn by radisson

De standaard kamers zijn 21 vierkante meter groot en beschikken over grote ramen en dove badproducten. De superior kamers zijn iets groter en net iets luxueuzer, je krijgt er bv. ook een badjas en slippers. s’ Morgens ontwaak je met de geur van verse koffie dankzij de koffie-en theefaciliteiten op je kamer.

RBG bar & grill

Tijdens mijn bezoek zat het hotel afgeladen vol. Enkele afgelaste vluchten zorgden ervoor dat aan de lobby tientallen gestrande reizigers stonden met vouchers voor een gratis maaltijd. Toch bleef het personeel vriendelijk en konden ze nog een tafeltje vrijmaken in de RBG grill. Naast seizoensgebonden gerechten kun je ook kiezen voor enkele klassiekers van de grill, zoals mijn sappige Brilliant Burger. Maar ook de pasta bolognaise was vers en verrassend lekker.

rbg grillRBG grill

Zoek je liever de rust op van je kamer kan je in de 24h Hungry Kiosk terecht voor een snelle hap of een drankje.

rbg grill

Park Inn by Radisson besteedt ook veel aandacht aan een uitgebreid en gezond aanbod voor het ontbijt. Het buffet is rijkelijk voorzien van alle soorten beleg, warme en koude gerechten en gezonde alternatieven.

brupq breakfastbuffet2 img

Conclusie

Ik kies voor comfort en tijdswinst en begin mijn vakantie een dagje eerder. Park Inn by Radisson is een jong en hip concept en biedt een uitstekende prijs-kwaliteit. Het is een mooi alternatief voor het geval de Radisson blu hotels buiten je budget vallen. Bovendien kan je met de Radisson Rewards ook nog eens punten sparen voor gratis overnachtingen of upgrades.

sunweb lastminute banner

Reageer