Spot de big five in eigen land!

Je hoeft echt niet meer perse naar Afrika om de wilde dieren te spotten. Dat kan namelijk gewoon in ons eigen land, in Safaripark Beekse Bergen. Hier kun je op verschillende manieren op safari gaan, en het mooie is: alle safari’s zitten bij de entreeprijs in!

Stedentrips vriendinnen banner

Autosafari, zie alle dieren vanuit je eigen auto

Hoe spannend is dat, vanuit je eigen auto oog in oog staan met de mooiste dieren. Met alleen het glas ertussen van je autodeur. Je weet nooit hoe lang je over deze autosafari doet, want voor je het weet sta je in de file voor een leeuw, buffel of giraf. Behalve dieren kun je ook maximaal genieten van de prachtige natuur, de uitgestrekte savanne en prachtige bosgebieden. Je kunt ook gebruik maken van de audiotour. De ranger vertelt je onderweg alles over de dieren die je gaat spotten. Op autosafari is de belangrijkste regel: “links staan, rechts gaan”. Wil je rustig rondkijken en genieten van het uitzicht? Dan parkeer je aan de linkerkant. Rijd je liever door? Dan blijf je rechts. Op die manier kun je zo lang of kort als je zelf wil over deze safari doen.

safari

hotelspecials

Ga het water op tijdens de bootsafari

Als je aan boord gaat van safariboot Livingstone of Stanly gaat er een wereld voor je open. Op een ultiem relaxte manier, want het enige wat jij hoeft te doen is zitten en genieten. De bootsafari duurt ongeveer 30 minuten. Vanuit de boot zie je onder andere ringstaartmaki’s, neushoorns en yaks. Ga dus lekker zitten en houd je camera in de aanslag voor deze bijzondere ervaring. Ben je op zoek naar een uitje voor een groep? Je kunt de bootsafari ook boeken voor bijvoorbeeld een personeels- of familie-uitje.

Gebruik de benenwagen, voor een echte wandelsafari

Leeuwen, hyena’s, olifanten of pinguïns. Tijdens een wandelsafari ga je heel veel dieren van dichtbij bekijken. Ook voor kinderen is deze safari prima geschikt, door de leuke klim- en speeltoestellen die je onderweg gaat tegenkomen.

selfie tijdens wandelvakantie Ardennen

Ga met de ranger op bussafari

Er zijn twee verschillende routes die de bus neemt. Deze duren beide ongeveer 45 minuten. Kies je voor route 1? Dan kom je onder andere zebra’s, kamelen, neushoorns en jachtluipaarden tegen. Bij route twee giraffen, Kaapse buffels, leeuwen en meer wilde dieren. In principe kun je ook beide routes een keer doen, want alle safari’s zitten bij je entreeticket in.

Overnachten in Safaripark Beekse Bergen

Heb je na een dag nog niet genoeg van alle wilde dieren? Op het park kun je ook overnachten! Er zijn veel verschillende accomodaties. Kies je voor een blokhut, glamping tent, chalet, een groepsaccomodatie of ga je lekker kamperen op de camping? De keuze is reuze. Vanuit sommige lodges word je letterlijk wakker met de giraffes in je ‘achtertuin’. Je kunt overnachten tussen de dieren op Safari Resort Beekse Bergen, of iets verderop in de bossen op Vakantiepark Beekse Bergen.

In het park is nog veel meer te doen. Bezoek bijvoorbeeld de roofvogelsafari, of dans mee tijdens de Djambo Show. Of je nu 8 bent, of 88, het Safaripark Beekse Bergen is voor iedereen een ware belevenis. Dus ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit voor deze vakantie? Dan hoef je niet meer verder te zoeken.

sunweb lastminute banner

Reageer