Swingervakanties, iets voor jou?

Partnerruil, sommigen moeten er niet aan denken, anderen vinden het de normaalste zaak van de wereld. Conclusie: je bent er voor of niet. Of is het meer dan dat? Heb jij je stiekem al eens afgevraagd hoe het zou zijn om met iemand anders dan je partner te daten? Er zijn heel wat manieren om dit gevoel te exploreren, swingervakanties bijvoorbeeld. Je leest er alles over in deze blog.

Stedentrips vriendinnen banner

Parenclubs

Mag het voor jullie iets verder gaan dan speeltjes in de slaapkamer? Heeft de satisfyer een vast plaatsje op jullie nachtkastje gevonden, en mag het af en toe wat meer zijn? Hebben jij en je partner besloten om partnerruil eens een kans te geven? Dan moet je natuurlijk op zoek naar een gelijkgestemd koppel. Hoe begin je daar aan? Wil je eerst nog wat onderzoek doen en nog wat anonimiteit bewaren? Ga dan al eens samen kijken op het internet welke websites er voor partnerruil of swingers bestaan. Zijn jullie klaar for the real thing? Dan kunnen jullie online een date plannen met een ander koppel. Dat kan bij jullie thuis zijn of bijvoorbeeld op restaurant, of waar jullie het prettig vinden om jullie swingerskoppel voor het eerst te ontmoeten. Willen jullie meteen de spanning en opwinding ervaren? Kijk dan eens naar parenclubs in jullie buurt, of net niet in de buurt, wat jullie het prettigste lijkt.

strandvakantie

hotelspecials

Swingervakantie wat is het?

Wist je dat je ook vakanties kan boeken waar enkel swingers aanwezig zijn? Als startend swingerkoppel is dat misschien een wat grote stap in het diepe, maar eens jullie wat thuis zijn in ‘het wereldje’ kan het een hele leuke, bevrijdende ervaring zijn. Seksualiteit wordt op zo’n vakantie openlijk beleefd. Het kan er heet aan toegaan op zo’n swingervakantie, maar evengoed hebben jullie gezellige gesprekken en leuke activiteiten met andere koppels. Hoe ver jullie gaan, is volledig aan jullie. Interesse in een swingervakantie?

Pak die lovense lush 3 al maar in en boek gewoon die vakantie. Je leeft maar één keer, nietwaar? Een seksvakantie is dus niet alleen maar seks, maar het is er zeker wel onderdeel van en valt dus niet te verwarren met een nudistenvakantie, waar je wel uit de kleren gaat in publiek, maar het daar strikt bij blijft. Misschien kan een nudistenvakantie wel een eerste stap zijn naar een swingersvakantie, om al wat gewoon te worden aan het idee van naakt zijn tussen andere mensen. Het belangrijkste is vertrouwen en communicatie tussen jullie als koppel. Blijf elkaars gevoelens en wensen respecteren. Veel swingerkoppels geven aan dat hun band sinds het swingen enorm is versterkt. Of het iets voor jullie is kunnen jullie rustig samen ontdekken.

sunweb lastminute banner