Tomorrowland party flight

Dankzij Brussels Airlines mochten we meevliegen met een partyflight naar Tomorrowland. Stap mee aan boord en beleef de madness…

Stedentrips vriendinnen banner

Party flight

Vanuit 79 bestemmingen vliegt Brussels Airlines meer dan 10000 feestvierders naar België. Hun bestemming is Tomorrowland, het beroemdste dance festival ter wereld. En Tomorrowland, is dat niet dat festival met vlinders, bloemen, universele liefde en muziek? Reden genoeg dan voor een romantische reisblogger om aan boord te gaan. En zeker als het speciale party flight is.

Brussels airport

Brussels airport

hotelspecials

Business class

Bij aankomst op Brussels Airport valt het al op dat de decoratie is aangepast aan het festivalseizoen. Iets waar we als Belgen trots op mogen zijn. Elk kerkdorp heeft tegenwoordig z’n eigen festival. Zo zijn er kleurrijke terrasjes met zicht op de vertrekkende vliegtuigen en lounges waar je in ware festival sfeer kan relaxen. Inchecken doen we aan de rustige gate A57. Er gaan immers maar een handvol mensen mee op deze party flight naar Frankfurt. Bij het inchecken krijg ik dan ook een upgrade van seat E19 naar 3F. En dat komt goed uit, want we vliegen met de A330, en deze business class had ik nog niet uitgetest.

A330

Economy & Business class

Het is slechts een uurtje vliegen naar Frankfurt Airport. Maar toch voldoende tijd om de stoelen eens uit te checken. En naast massa’s beenruimte, een grote TV met uiteraard met alle aftermovies van Tomorrowland, genieten we ook van de massagefunctie in onze zetel. Voor ons volgend tripje naar de USA willen we deze zeker eens boeken. Dan kunnen we ook de nieuwe menu’s van verschillende Belgische sterrenchefs uittesten, die speciaal voor Brussels Airlines ontwikkeld werden.

business class

Beenruimte à volonté

Vandaag moeten we het doen met een glaasje champagne en een ontbijtje. De crew geeft ons nog even mee dat we snel moeten eten gezien we de landing alweer hebben ingezet. Geen probleem, en we schrokken smakelijk ons ontbijt weg.

ontbijt

Ontbijt in business class

DJ Sem Thomasson

De rust aan de gate in Frankfurt is ver zoek. De DJ booth wordt bemand door Sem Thomassen, een DJ-producer uit Hasselt. Al snel wordt de dansvloer opgevuld met feestvierders uit Duitsland, Zuid-Afrika, Japan en zelfs Saudie-Arabië. De beats galmen door de zaal en de aanwezige pers verzamelt zich rond de meest kleurrijke figuren. Tomorrowland begint meer en meer op carnaval te lijken. We genieten van het schouwspel en vinden ook de Tomorrowland bar om de hoek.

Party flight Tomorrowland

Losgehen!

party peopl tomorrowland

Party people

Op het vliegtuig wordt de sfeer verder gezet. De verduistering van de ramen gaat naar beneden. DJ Sem Thomasson zet zich achter de draaitafel en blaast een energieke set door de speakers. De hele economy class wordt gehuld in een paars licht, afkomstig van de light sticks van Brussels Airlines. Ambiance in de cabine, iedereen moet om veiligheidsredenen wel blijven zitten en dat is voor sommigen niet meer houdbaar. De terugvlucht zal na 3 dagen dansen wel wat rustiger verlopen.

Tomorrowland party flight

Party on board

Na de landing van de party flight wordt er uitvoerig geposeerd met de Tomorrowland angels en de aangepaste A330. Ook Amare, een airbus A320 van de Belgian icons serie, vertrekt weer om een lading ‘people of tomorrow’ op te gaan halen.

Lounge

We genieten wat na van onze vlucht in The Loft. De nieuwe lounge in pier A is de ideale plek voor een lunch en we genieten van het uitzicht op het tarmac. Toegang tot The Loft krijg je als business class passagier en als frequent flyer. Een glaasje champagne en een lichte lunch gaan er altijd in toch?

The loft

Uitzicht vanuit The Loft

En het feestje op Tomorrowland zelf? Nat en hevig 😉

tomorrowland party flight

Live Today. Love Tomorrow. Unite Forever.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

sunweb lastminute banner

8 commentaar

Reageer