Vliegen vanaf Eindhoven

Veel mensen zijn alweer druk met de vakantie voorpret. Of het nu voor de wintersport vakantie is of voor de zomervakantie van volgend jaar. De voorpret is een groot deel van je vakantie. Maar bij een vakantie horen ook dingen die je moet regelen, zoals vliegtickets en een parkeerplaats. Heb je er wel eens aan gedacht om via Eindhoven Airport te vliegen?

Stedentrips vriendinnen banner

Vanaf welke vliegvelden kun je op vakantie?

In Nederland hebben we een behoorlijk aantal vliegvelden. Schiphol is natuurlijk de bekendste en de grootste. Verder hebben we Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Het grootste regionale vliegveld die we in Nederland kennen is Eindhoven Airport. Voor welk vliegveld je kiest hang vaak af vanaf welke plaats je moet komen. Logisch, maar soms kan het veel voordeliger zijn om een vliegveld te kiezen dat verder wel licht. Bijvoorbeeld omdat de vliegtickets goedkoper zijn, omdat je niet over hoeft te stappen of omdat het parkeren veel voordeliger is. Zo kiezen Nederlanders er soms voor om vanaf Duitsland te vliegen, maar kan het voor Vlamingen juist heel voordelig zijn om vanuit Nederland te vliegen.

Wat zijn de voordelen van Eindhoven Airport?

Schiphol is een enorm groot vliegveld, een van de grootsten van de wereld zelfs. Dat is natuurlijk prachtig, maar ook erg druk. Veel mensen vinden het eigenlijk best spannend om naar Schiphol te gaan. Er zijn zoveel balies, vertrekhallen en gates. Dat kan best overweldigend en een beetje zoeken zijn. Ook parkeren bij Schiphol is een behoorlijke extra kostenpost boven op je reis. Eindhoven Airport is dan wel het snelst groeiende vliegveld van Nederland, maar het is nog steeds een stuk kleiner dan Schiphol. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor je vliegreis, maar je hoeft minder te zoeken, minder ver te lopen en minder te betalen!

hotelspecials

Parkeren bij Eindhoven Airport

Natuurlijk is Eindhoven Airport erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt zelfs uitstappen in de vertrekhal. Heel fijn, maar met het openbaar vervoer naar het vliegveld reizen is soms niet heel handig. De kans dat je trein of bus vertraging heeft of helemaal niet rijdt is altijd aanwezig. En het zou heel onprettig zijn als jij daardoor je vlucht mis! Door met de auto te gaan heb je dat iets meer in je eigen hand. Zo kun je van tevoren checken of er een file staat en een andere route nemen.

parkeren in een parkeergarage

Parkeergelegenheid is er voldoende om en nabij het vliegveld. En een van de grootste voordelen is wel dat parkeren hier erg voordelig is! Natuurlijk is het wel handig om eerst even te vergelijken, voor je en parkeerplaats gaat reserveren. Er zijn veel verschillende aanbieders van parkeerplaatsen. Een van deze aanbieders is voordeligparkereneindhoven.nl. Daarnaast kun je op vele manieren parkeren: overdekt parkeren, budget parkeren of vallet parking? Je kiest het zelf, en je kunt ook extra service boeken zoals een schoonmaakservice. Zou krijg je je auto netjes gepoetst weer terug na je reis.

Architectuur in Eindhoven

Faciliteiten van Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport vind je heel veel faciliteiten. Natuurlijk zijn er voldoende toiletten, en ook verschoningsruimtes voor je baby. Er is een gebedsruimte en er zijn vergaderzalen. Als je wilt winkelen kun je hier terecht bij de Victoria’s Secrets shop, de vierde van Nederland! Maar ook eten kun je hier uiteraard. Kies je voor McDonalds, La Place, AH to Go of een lekkere koffie van Starbucks? Kom je iemand ophalen en wil je hem een warm welkom geven? Met een automaat van de banner express maak je een hele leuke persoonlijke banner binnen een paar minuten.

Klinkt vliegen vanaf Eindhoven Airport in eerste instantie misschien niet heel aanlokkelijk, omdat het voor jou wat verder rijden is? Toch kan het voordeliger voor je uitpakken, bijvoorbeeld door het verschil in parkeren. Dus als je alles goed hebt uitgezocht houd je misschien nog wel geld over! En dat kan nooit kwaad als je een beetje wilt besparen op je volgende reis.

sunweb lastminute banner

Reageer